VÁŠ ČAS JE OMEZENÝ, TAK HO NEPLÝTVEJTE TÍM, ŽE BUDETE ŽÍT ŽIVOT NĚKOHO JINÉHO.
DLOUHO MI TRVALO,NEŽ JSEM POCHOPILA,ŽE ŽIVOT NENÍ JENOM ČERNÁ A BÍLA. ŽE JE V MNOHA ODSTÍNECH. JEŠTĚ DÉLE MI TRVALO, NEŽ JSEM POCHOPILA ,ŽE NA SVÉ PROBLÉMY A KŘIVDY,SE NESMÍM DÍVAT JEN SVÝMA OČIMA A ZE SVÉHO ŮHLU POHLEDU. ALE I OČIMA A ŮHLU POHLEDU,TOHO DRUHÉHo


huspenina

11. ledna 2017 v 12:03 |  CHUŤOVKY

Huspenina
4 porce

Ingredience:
vepřové koleno 1 ks
cibule 2 ks
nožka vepřová 1 ks
česnek 3 stroužek
ocásek vepřový 1 ks
pepř celý 8 zrnka
mrkev 3 ks
sůl 1 špetka
bobkový list 4 ks
voda 3,5 l
koření
koření polévkové
ocet

Popis přípravy:
Do vody dáme vařit očištěné a umyté maso. Přidáme všechno
koření, mrkev a cibuli zbavenou jen vrchní slupky (v tlakovém
hrnci použijeme menší množství vody). Uvařené maso necháme
vychladnout a vykostíme. Polévku přecedíme, maso pomeleme a
dáme zpět do polévky. Hmotu promícháme, ochutíme, osolíme a
vlejeme do srnčího hřbetu. Ponecháme na několik hodin v
chladném místě. Podáváme s cibulí a octem.

01domaci-veprova-huspenina.jpg (600×450)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama