VÁŠ ČAS JE OMEZENÝ, TAK HO NEPLÝTVEJTE TÍM, ŽE BUDETE ŽÍT ŽIVOT NĚKOHO JINÉHO.
DLOUHO MI TRVALO,NEŽ JSEM POCHOPILA,ŽE ŽIVOT NENÍ JENOM ČERNÁ A BÍLA. ŽE JE V MNOHA ODSTÍNECH. JEŠTĚ DÉLE MI TRVALO, NEŽ JSEM POCHOPILA ,ŽE NA SVÉ PROBLÉMY A KŘIVDY,SE NESMÍM DÍVAT JEN SVÝMA OČIMA A ZE SVÉHO ŮHLU POHLEDU. ALE I OČIMA A ŮHLU POHLEDU,TOHO DRUHÉHo


ŽAMPIONOVÝ KRÉM

28. října 2016 v 20:47 |  POLÉVKY
800X600__zampionovy-krem.jpg (782×600)


Žampionový krém se zeleninovými noky
10 porcí

Ingredience:
žampiony 1000 g
máslo 200 g
cibule 200 g
sůl 30 g
vývar z vepřových kostí 2500 g
mouka hladká 200 g
víno tokajské 100 g
smetana 100 g
Zeleninové noky :
zelenina kořenová 200 g
veka bílá 100 g
cibule 20 g
strouhanka 80 g
mouka hladká 30 g
sůl 10 g
vejce 2 ks
pažitka 80 g
pepř bílý 1 g
muškátový květ 2 g

Popis přípravy:
Na másle restujeme cibuli a žampiony, které jsou drobně nakrájené.
Přidáme mouku, ještě chvíli orestujeme a pak vše zalijeme
vývarem. Ochutíme soli a asi 45 min. povaříme. Potom vše
emulgátorem rozšleháme a napěníme. Polévku ochutíme tokajským
vínem a zjemníme smetanou.
Kořenovou zeleninu (vařenou) drobně rozsekáme a smícháme se
všemi ingrediencemi potřebnými pro přípravu noků. Pomocí dvou
lžic vykrajujeme malé nočky, které vaříme v osolené vodě.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Radek Radek | 28. října 2016 v 23:35 | Reagovat

Konečně jsem to sehnal, na http://rckane.cz jsem našel kvalitního drona za super cenu, ale mají tam i spousta jiných rc modelů.

2 Jarda Jarda | 7. listopadu 2016 v 22:59 | Reagovat

Super dárky najdeš jedině zde http://tosnekupto.cz/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama