VÁŠ ČAS JE OMEZENÝ, TAK HO NEPLÝTVEJTE TÍM, ŽE BUDETE ŽÍT ŽIVOT NĚKOHO JINÉHO.
DLOUHO MI TRVALO,NEŽ JSEM POCHOPILA,ŽE ŽIVOT NENÍ JENOM ČERNÁ A BÍLA. ŽE JE V MNOHA ODSTÍNECH. JEŠTĚ DÉLE MI TRVALO, NEŽ JSEM POCHOPILA ,ŽE NA SVÉ PROBLÉMY A KŘIVDY,SE NESMÍM DÍVAT JEN SVÝMA OČIMA A ZE SVÉHO ŮHLU POHLEDU. ALE I OČIMA A ŮHLU POHLEDU,TOHO DRUHÉHo


SLOVENSKÁ ZELNÁ POLÉVKA

9. října 2016 v 14:43 |  POLÉVKY
Slovenská zelná s klobásou
10 porcí
Ingredience:
zelí 1000 g
uzená plec 500 g
klobása 500 g
houby čerstvé 50 g
sádlo škvařené 150 g
cibule 100 g
polévkové koření 10 g
bobkový list 2 g
sůl 30 g
brambory 1500 g
smetana 500 g
voda 1000 g
mouka hladká 200 g
Popis přípravy:
Zelí překrájíme a dáme vařit, přidáme vývar, bobkový list, na
kostičkz nakrájené brambory a sušené hříbky. Ze sádla, mouky,
cibule a mleté papriky připravíme jíšku, kterou smícháme se
smetanou a přidáme do vroucí polévky. Každou porci doplníme
pokrájeným masem,klobásou a zdobíme šlehačkou.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama