VÁŠ ČAS JE OMEZENÝ, TAK HO NEPLÝTVEJTE TÍM, ŽE BUDETE ŽÍT ŽIVOT NĚKOHO JINÉHO.
DLOUHO MI TRVALO,NEŽ JSEM POCHOPILA,ŽE ŽIVOT NENÍ JENOM ČERNÁ A BÍLA. ŽE JE V MNOHA ODSTÍNECH. JEŠTĚ DÉLE MI TRVALO, NEŽ JSEM POCHOPILA ,ŽE NA SVÉ PROBLÉMY A KŘIVDY,SE NESMÍM DÍVAT JEN SVÝMA OČIMA A ZE SVÉHO ŮHLU POHLEDU. ALE I OČIMA A ŮHLU POHLEDU,TOHO DRUHÉHo


MARINOVANÁ KŘIDÉLKA

9. října 2016 v 16:36 |  KUŘECÍ MASO

Marinovaná křidélka

4 porce




kuřecí křidélka 70 dkg
sójová omáčka 3 lžíce
víno přírodní 3 lžíce
cukr 2 lžíce
zázvor
česnek 2 stroužek
cibulka zelená 6 ks
pórek 1 ks
solamyl 4 -
voda 1,5 dcl
bujón drůbeží 1 -
Popis přípravy:


V hlubší misce smícháme sojovou omáčku,víno,cukr,zázvor,
česnek,pokrájenou cibulku a očištěná křidélka.Necháme asi 1hod.
v chladnu a občas směs promícháme (uležet můžeme nechat i přes
noc).Zatím v rozpáleném oleji na pánvi osmahneme pórek,krátce
podusíme a vyndáme z pánve.Z mísy vyjmeme okapaná křidélka
a cibulku,dáme do pánve a ze všech stran opečeme dočervena.
Pak plamen zmírníme a maso dusíme do změknutí.Mezitím ve zby-
lé marinádě rozmícháme solamil s vodou,zálivku přilijeme ke kři-
délkům a zesílíme plamen.Nakonec vsypeme pórek a mícháme,
až pokrm získá zlatohnědou barvu a omáčka zhoustne.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama