VÁŠ ČAS JE OMEZENÝ, TAK HO NEPLÝTVEJTE TÍM, ŽE BUDETE ŽÍT ŽIVOT NĚKOHO JINÉHO.
DLOUHO MI TRVALO,NEŽ JSEM POCHOPILA,ŽE ŽIVOT NENÍ JENOM ČERNÁ A BÍLA. ŽE JE V MNOHA ODSTÍNECH. JEŠTĚ DÉLE MI TRVALO, NEŽ JSEM POCHOPILA ,ŽE NA SVÉ PROBLÉMY A KŘIVDY,SE NESMÍM DÍVAT JEN SVÝMA OČIMA A ZE SVÉHO ŮHLU POHLEDU. ALE I OČIMA A ŮHLU POHLEDU,TOHO DRUHÉHo


KULAJDIČKA

9. října 2016 v 13:55 |  POLÉVKY

Kulajda s houbami
4 porce
Ingredience:
hovězí kosti
mouka hladká 2 lžíce
máslo 1 lžíce
houby
smetana sladká 2 dcl
sůl
brambory 5 ks
kmín
žloutek 1 -
Popis přípravy:
Z másla a mouky usmažíme světlou jíšku, zalijeme jí studeným
vývarem (1,5 l) a dobře rozšleháme. Vaříme za stálého míchání asi
20 minut, pak přidáme na kostičky nakrájené brambory a na plátky
nakrájené houby, osolíme, okmínujeme a vaříme, až jsou brambory
měkké. Polévku ochutíme usekaným koprem, podle chuti okyselíme
octem a zjemníme smetanou, ve které jsme předem rozšlehali
žloutek. Podáváme s chlebem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama